Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU modryslon.com.pl

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Użytkowników przez RAFI BROKER Sp. z o.o. z siedzibą we Włocławku 87-800, przy ul. Mielęcińskiej 35, wpisana do rejestru przedsiębiorców CEIDG, NIP: 888-189-64-94, REGON: 911352478 za pośrednictwem Sklepu internetowego, działającego pod adresem www.modryslon.com.pl.

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Administratorem Danych Osobowych jest RAFI BROKER Sp. z o.o.. Wszystkie dane osobowe gromadzone są z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione, przetwarzane są zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.) oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.) r. oraz rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

Użytkownik zgadza się na przekazanie jego danych osobowych do podmiotów współpracujących z RAFI BROKER Sp. z o.o. wyłącznie w celu realizacji zamówienia, w szczególności dostarczania przesyłek przez firmy kurierskie i operatorów pocztowych, wykonania usług przez partnerów handlowych i usługowych, ewidencji dostaw, ewidencji podatkowych zwrotów oraz reklamacji.

Właściciel serwisu modryslon.com.pl może kontaktować się z użytkownikiem mailowo lub telefonicznie m.in. celem weryfikacji danych adresowych niezbędnych do realizacji umowy.

Użytkownik ma prawo wglądu i edycji swoich danych osobowych, jak również prawo do ich usunięcia. Może to zrobić poprzez kontakt z właścicielem sklepu modryslon.com.pl pod nr tel. +48 503362241 oraz pod adresem e-mail: biuro@modryslon.com.pl

CO TO SĄ CIASTECZKA?

Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie, podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

DO CZEGO UŻYWAMY CIASTECZEK?

RAFI BROKER Sp. z o.o. używa ciasteczek w różnych celach: 

- by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu,

- aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, segregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji.

Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

W JAKI SPOSÓB MOGĘ ZMIENIĆ USTAWIENIA DOT. CIASTECZEK ALBO JE USUNĄĆ?

Większość przeglądarek internetowych jest ustawionych na automatyczne przyjmowanie ciasteczek. Możesz jednak zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby ciasteczka były blokowane – w całości lub w jakiejś części, np. tylko od stron trzecich albo, aby każdorazowo otrzymywać komunikat w momencie, kiedy ciasteczka są wysyłane na Twoje urządzenie. Pamiętaj jednak, że jeżeli zablokujesz używane przez stronę ciasteczka, może to negatywnie wpłynąć na wygodę korzystania ze strony modryslon.com.pl, na przykład możesz nie być w stanie poprawnie wyświetlić strony bądź złożyć zamówienia. Uniemożliwisz nam także zbieranie anonimowych informacji np. używania naszych stron w celu stałego poprawiania zawartości strony.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl